Jarin Jorinat

Kaikki blogit puheenaiheesta Köyhät kyykkyyn

Hallitus tilasi lakon ja mielenilmaukset rikkomalla lupauksensa

Ihmiset ovat raivoissaan ja syystäkin. Ammattiyhdistysliikkeelle ei oikeastaan jätetty mitään muita vaihtoehtoja, kuin lakon ja mielenilmauksen toimeenpaneminen, sillä kiky sopimuksen lupaukset rikottiin törkeästi. Katukielelle käännettäessä hallitus itse tilasi lakon ja sen, että Suomi pysähtyy päiväksi. Sipilä on tottunut johtamaan yrityksiä. Kuulkaas pääministeri, suomalaiset eivät ole sinun alaisiasi, vaan sinun pomojasi.

Empatiakurssi osa 4 - Anarkismin reunalla

Demokratia on siinä mielessä hyvin tavanomainen järjestelmä, että yleensä sen toimivuutta kehuvat eniten ne, joiden asema on hyvä. Toisaalta demokratiaa arvosteleville on pakko todeta, että parempaakaan ihminen ei ole vielä keksinyt. Tai on keksinyt, mutta se toimii vain sattumalta, eli valistunut itsevaltius. Ainoa suhteellisen toimiva valistunut itsevaltius on tietääkseni Singaporessa. Mutta epäilen, että jos ihmisiltä siellä saisi ihan rehellisen vastauksen, niin ei sekään täydellinen järjestelmä olisi.

Kun rahalla saa ja hevosella pääsee

 

Kevät on rankkaa aikaa, ja paljon muutoksia tapahtuu. Aurinko paistaa korkeammalta, valo lisääntyy, kukat kukkivat ja luonto herää. Myös poliittisesti paljon uusi asioita tapahtuu, ja ne eivät ehkä ole niin hyviä, kuin edeltävät muutokset. 

Hallitus päätti kuin päättikin kehitysriihessään, että köyhät voivat mennä kyykkyyn ja pedata polkua varakkaimmille ihmisille.


Leikkauksista pääsevät maistamaan ne, joilla ei alunalkaeenkaan tilanne ole ollut ruusuilla tanssimista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä